3 tips til at få flere penge i kassen!

3 tips til at få flere penge i kassen!

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Kender du følelsen af, at bankbogen sender et klart signal om, at det er ved at være sidst på måneden? Og når du så tager et kig i kalenderen, så er der stadig et par uger endnu, inden din næste lønseddel lander i din indbakke?

Bare rolig, du er langt fra alene. Og heldigvis er der masser af gode muligheder for at få flere penge i kassen, hvis bare du er kreativ og ikke er bange for at tage fat! Her får du 3 tips til, hvordan du kan få flere penge i kassen, og undgå at leve af pasta og ketchup de sidste 14 dage i måneden.

Tip nr. 1: find et ekstra job

Det kræver ikke ligefrem en kandidatgrad at regne ud, at et ekstra job giver flere penge i kassen. Men hvordan skal du lige få tid til et ekstra job, tænker du? Her gælder det om at tænke kreativt. Det kan f.eks. være, at du kan passe en avis- eller reklamerute ind i dit nuværende arbejdsliv. Eller måske kan du finde et job, hvor du har mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer dig? Der findes masser af jobs, der afviger fra 8-16, så prøv at søge rundt på nettet og se, om du ikke kan finde et job, der passer dig.

Tip nr. 2: tjen penge på at investere

En anden måde at få flere penge i kassen på er at investere. Nu tænker du nok, at det kræver en del penge overhovedet at komme i gang med at investere, men sådan behøver det ikke at være. Vælger du f.eks. at investere i forex hos Saxo, har du mulighed for at investere for ganske få penge, hvis du i stedet gearer din investering. Vær dog opmærksom på, at der er større risiko forbundet med gearede investeringer.

Tip nr. 3: spar penge

Dette tip er måske det mest simple, men i virkeligheden også det mest effektive. Langt de fleste mennesker har mulighed for at spare betydelige summer hver eneste måned – også dig. Det kræver blot, at du går både dit forbrug og dine faste udgifter igennem i jagt på omkostninger, du enten kan skære ned eller helt fjerne. Det kan selvfølgelig være en anelse kedeligt at skulle spare, men omvendt er det vel mere kedeligt at skulle leve af pasta og ketchup halvdelen af dit liv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *