Mikrolån – Find det bedste Mikro lån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Vi har samlet de bedste Mikrolån. Se alle de bedste mikro lån på nettet og vælg det bedste mikrolån nedenfor.

Billige lån


Mikrolån er som navnet antyder lån af små beløb. Mikrolån kan være mindre lån til fattige i ulande som har et humanitært formål. Og det kan være “danske” mikrolån som er mindre lån der kan optages hurtigt i Danmark.

Bedste mikrolån

Mikrolån i Danmark er som regel en hurtig låneform der ikke kræver at der stilles den store sikkerhed. Grunden til dette er, at lånene ikke er de helt store beløb. Hvis det skal gå hurtigt og nemt er det ofte et sms lån eller mobillån. Det vil sige et privatlån hvor man kan sms låne ved registrering af nogle personlige data og lånet udbetales så få dage efter. Sms lånet er hurtigt og nemt. ÅOP kan være ret høj så undersøg nogle forskellige udbydere.

Mikrolån i ulande som fx lande i Afrika er for danskere relativt beskedne beløb (500 – 1000 kr.) der lånes ud til små entreprenører som bruger lånet til at opbygge en lille forretning de kan forsørge deres familie med.

Du kan også låne penge uden at stille sikkerhed.

Ofte er udfordringen i Afrika og I Danmark, at hvis du aldrig tidligere har etableret kredit, eller en begrænset historie som låntager og aktiv bankkunde, så er en långiver meget mere indstillet på at tage en chance, hvis beløbet du låner ikke er for stort. Dette begrænser långivere eksponering, som er det udtryk, der almindeligvis anvendes til det beløb, der potentielt kan gå tabt, hvis du misligholder lånet. Et lille lån eller kredit kan være det første skridt hen imod etablering af det gode omdømme, der vil tillade en større udvidelse af den kredit, der skal godkendes i fremtiden. Vær dog opmærksom på hvis der er store faste etableringsomkostninger ved lånets oprettelse.

Et mikrolån må altså ikke forveksles med et SMS lån som optages via mobilen.

Mikrolån Danmark

I Danmark har mikrolån været populære i mange år, fordi der er mange der ofte skal bruge små beløb fordi de enten er sidst på måneden og derfor ikke har penge til f.eks. mad, eller fordi man skal bruge et lille lån her og nu. Men et Mikrolån i Danmark er naturligvis også relativt dyrt, hvis man ser på omkostningerne ved at lave lånet, men da det er små beløb man låner, så kan man ofte også hurtigt betale de danske mikrolån tilbage igen, relativt hurtigt.

Hvad er forskellen på microlån og mikrolån?

Der er ingen forskel på microlån og mikrolån da det blot er det engelsk udtryk. I både danmark og udlandet er mikrolån blevet yderst populære, og når man søger på microlån i udlandet så finder man også en hel masse lån som er helt små hvor man kan låne helt ned til 500 kroner.

Mikrolån i ulande og afrika

Mikrolande i ulande som afrika er meget anderledes end i Danmark, fordi i Danmark så er et mikrolån på f.eks. 500 eller 1000 kroner et meget lille lån som vi hurtigt kan betale tilbage igen. Men mikrolån i afrika kan have en kæmpe betydning fordi et mikrolande i ulande på 500 kroner kan købe meget mere end man kan i Danmark. I ulande så vil 500 kroner kunne række i flere dage og uger hvilket betyder at disse mikrolån i afrika virkeligt har en stor forskel på deres liv.