SMS lån

Hvad er et sms lån ?
Et Sms lån er et lille lån med en kort løbetid. ÅOP ligger normalt mellem 10-30+. Mobil lån, som denne låntype også kaldes, kan typisk være på op til 10.000 kr. Et SMS-lån kan fx være 5.000 kr., som du låner i 30 dage. Når du optager lånet, skal du være opmærksom på, at du skal kunne betale tilbage indenfor 30 dage.

Mobil lån er fx velegnede til køb af elektroniske apparater eller en ny cykel. Det hurtige lån er nemlig godt til det, du står og mangler her og nu. Til større investeringer kan et forbrugslån være løsningen, fordi forbrugslån udskrives med langt højere beløb.

Fordele ved mobil lån
Fordelen ved et sms lån er, at det er en låntype, der er hurtig at optage. Og så kan du finde et billigt lån ved at søge rundt på en side, der har en oversigt over sms lån. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilket lån du vælger. Du bør holde øje med, hvilke udgifter der er i forhold til at stifte lånet. Derfor kan det være en god idé at søge grundigt rundt, inden du beslutter dig for, hvilket SMS-lån du gerne vil have.

Når du skal vælge et mobil lån, er det en god idé at anvende en låneberegner, så du får et overblik over lånets omkostninger. Ved en låneberegner kan du også se, hvad lånet koster i forhold til andre mobillån.

Hvordan får jeg et sms lån?
Ved sms lån indtaster du et beløb og sender en SMS. Herefter modtager du hurtigt besked om, hvorvidt du kan optage lånet eller ej. Du skal formentlig oprette dig som kunde, og herefter er du klar til at modtage sms-lånet.

Hvornår skal du vælge et sms lån?
Når du mangler en ny sofa, en ny cykel eller andet, kan et SMS-lån være løsningen, fordi du får pengene hurtigt, og så er du klar til at købe det, du mangler.

Udbydere af sms-lån

Der findes mange forskellige udbydere af smslån, og som nævnt er det en god idé at anvende en låneberegner, når du skal vælge dit næste lån.

Låneberegner for sms lån
En låneberegner kan være smart at anvende i forbindelse med, at du tegner et mobillån. I en låneberegner kan du sammenligne det lån, du har kig på, med andre lån, der ligner. Ved at sammenligne sms lånene bliver du helt klar over, hvilket lån der har de laveste omkostninger, og hvilket lån der passer bedst ind i din økonomi.

Rykkere og gebyrer
Et smslån er et hurtigt lån, og derfor skal det også gå hurtigt med at betale pengene tilbage. Hvis du vælger et lån med 30 dages løbetid, skal du have pengene til rådighed indenfor den samme måned, så du er klar til at betale tilbage, når de 30 dage er udløbet. Ellers risikerer du at modtage en ekstra-regning i form af renter og gebyrer, og så er vi derude hvor man kan blive fristet til at tage et hurtigt forbrugslån uden sikkerhed for at klare afdragene på sms lånet. Dette er dog sjældent en god ide.

Du har måske stillet dig selv et eller flere af nedenstående spørgsmål:

Et gratis sms lån

Hvad koster et sms lån

Hvor kan man få et sms lån

Kan man få sms lån når man er under 18 år ?

Hvor hurtigt får man udbetalt sit sms lån ?

Oversigt over billige sms lån

SMS lån uden sikkerhed