Minilån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Minilån
Minilån er som betegnelsen beskriver et mindre forbrugslån men ikke et bank lån. Ofte tilbydes 500–3.000 kr uden sikkerhed eller kautionister. (En kautionist er en person eller juridisk enhed som stiller sikkerhed for at lånet vil blive tilbagebetalt hvis ikke låner gør det)

Minilån som privatlån kan ansøges af enhver, der er fyldt 18 år og nogle gange kræves en alder på 21 år. Og som har et ønske om at få en kredit til forbrug af en eller anden art – det vil sige man beslutter selv hvad beløbet skal anvendes til og der efterspørges ikke oplysninger om dette.

Tilbagebetalingen kan typisk ske over 12-36 måneder. Dette aftales ved minilånets indgåelse.

Der er nogle oplysninger man lige så godt kan have parat inden man begiver sig ud i undersøgelsen af om et minilån er muligt og interessant for en.

Hav derfor med det samme fæølgende parat:

  1. Navn, adresse og mailadresse
  2. Cpr. nr.
  3. Lånebehov og konto til indsættelse af lånebeløbet (kontoen kan man nogle gange vente med til anøgningen er gået igennem)
  4. Oplysninger om man er RKI registreret kræves nogle gange oplyst

Minilån er et godt alternativ til banklån og særligt hvis man har behov hurtigt og let at få det oprettet og overførslen at lånebeløbet til rådighed. Der spørges sjældent om hvad minilånet skal bruges til og ofte kan du også få et minilån uden at stille sikkerhed.

Der er mange som gennem tiderne har opnået godkendelse til et minilån som har oplevet hvor let og ligetil det kan gennemføres. Det tager forøvrigt sjældent mere end 2-4 dage for at blive godkendt til et minilån og pengene kan ofte stå på ens konto indenfor samme periode. Det kræver sjældent meget at lave den første undersøgelse ved at ansøge og blive vurderet og man bør altid ansøge et par steder for at kunne sammenligne forskellige minilån direkte når alt er medregnet og afklaret.

Se også dine muligheder inden for billige kviklån uden sikkerhed