Mobillån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Mobillån
Penge får verden til at dreje rundt, er en direkte oversættelse af et velkendt amerikansk udtryk. Penge er for de fleste noget, der blot skal til for at få mad på bordet og betale huslejen – altså et regulært spørgsmål om overlevelse. Enkelte kan slet ikke få penge nok. Uanset hvor mange de får mellem hænderne, vedbliver trangen til at tjene endnu flere. Flertallet  er dem, som både gerne vil have penge nok til at overleve og også gerne vil have en ekstra slat på kistebunden til de ting og fornøjelser, der kan forsøde tilværelsen en gang imellem. Det er langt fra altid, at dette kan lade sig gøre, og derfor låner danskerne også mange penge i deres pengeinstitut hvert eneste år. Når banken smækker kassen i eller på anden måde hindrer et lån, bliver spørgsmålet om, hvad man så gør? Svaret kan være et mobillån og er faktisk kun en enkelt sms borte ved at få et såkaldt mobillån.

Du kan spørge din telefon om lov
Det kan være svært for mange at skulle i banken for at tage et lån. Det er ofte med våde håndflader og rystende stemme, at mange sætter sig i stolen over for deres bankrådgiver og med et flakkende blik spørger, om de kan få et lån. Bankrådgiveren reagerer nærmest på samme måde, som dine forældre gjorde det, da du var barn. Hvis det er til fornuftige formål, kan du måske få lov. Står du derfor og har brug for et par tusinde til en tur til London, til at klare weekenden inden næste måneds løn går ind på kontoen, en lækker trøje eller andet, og ikke orker bankens omstændelige procedurer og ikke kan vente, så ligger der allerede en mulighed i din lomme – din mobil.

Så nemt er det at få et mobillån
Mobillån bliver med god grund også kaldet for sms-lån. Det eneste, du skal gøre er ganske enkelt at sende en sms til en af de udbydere, der tilbyder mobillån. Der er dog nogle enkelte krav, som du skal opfylde, inden du kan tage et mobillån. Disse kan variere fra udbyder til udbyder, men hos de fleste skal du være mindst 18 år gammel og helst ikke være registreret i RKI. Er du registreret i RKI så er et sms lån som dette nok sjældent en mulighed. Der står mere specifikt på de fleste udbyderes hjemmesider hvad de lige kræver skal være opfyldt, men begyndelsen handler blot om at sende en sms til et af de numre, som udbyderen oplyser på sin hjemmeside. Herefter kommer der en besked med felter, som du skal udfylde. I andre tilfælde får du fremsendt en kontrakt, der skal underskrives. Uanset metoden vil beløbet være til rådighed på din konto umiddelbart efter.
Selvom det kun drejer sig om små beløb på mellem 1000 – 5000 kr. så lokker enkelte steder med svimlende beløb, men uanset størrelsen på beløbet er renterne høje og det kan være en god ide at undersøge hvad ÅOP er.