3 idéer til billig massage

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Dette indlæg er sponsoreret

Det er skønt at få en professionel massage, men det er ikke helt billigt. Så hvis tiden er inde til at spare lidt, kan det godt betale sig at kigge på, hvordan man kan blive afspændt på budget. For det kan faktisk godt lade sig gøre.

Livet er krævende, og det gælder faktisk, uanset hvad man bruger det på. Det er næsten uundgåeligt, at man bliver anspændt i ny og næ, og når spændingerne har bygget sig op, kan et besøg hos massøren altså være virkelig tiltrængt.

Desværre er det ikke den billigste aktivitet i bogen, så hvad gør man, hvis man gerne vil have afslappede muskler, uden at det koster en formue? Jo, her er 3 idéer, du kan afprøve.

1. Gør det selv med massageolie

Hvis du eller din partner har basale færdigheder ud i massagens kunst, kan I nemt og billigt give hinanden en god massage. Det kræver ikke meget mere end en olie og et håndklæde på sengen. Så er det helt op til jer, hvor meget I vil gøre ud af det.

Det bliver en ekstra god oplevelse, hvis temperaturen er behagelig (ikke mindst hvis I er letpåklædte), der er afslappet musik i baggrunden og en god duft fra massageolien, duftlys, røgelse, oliebrænder eller lignende.

2. Køb en massagestol og sæt dig til rette

En anden mulighed er at investere i en massagestol. Sådan et produkt kan godt være ganske dyrt, så det skal naturligvis afvejes i forhold til, hvor meget du kommer til at bruge den. Det skal også afvejes i forhold til, hvor mange penge du ellers ville have brugt på professionelle massører.

Men det kan faktisk godt vise sig at være en god investering, og så kan du altid få æltet musklerne godt igennem. Hvad end det er efter en lang arbejdsdag eller på en doven søndag, at du har lyst til massage, kan du blot sætte dig til rette i stolen. Nemmere bliver det ikke, og så bliver dagligdagen sikkert en del mere afslappende.

3. Besøg blot massøren en gang imellem

Det behøver selvfølgelig ikke være alt eller intet. Selvom du gerne vil spare, kan det jo godt være, at du en gang imellem har råd til en professionel massage. Det kunne eksempelvis være thai massage, som du finder meget af i København. Du kan således finde thai massage Søborg såvel som på Amager, Christianshavn, Østerbro og mange andre steder.

Vælg en klinik nær dig og nyd godt af afspændende tryk såvel som behagelige stræk. Thai massage er nemlig sammensat af mange forskellige inspirationer lige fra akupressur til yoga. Det er en massage, der på én gang er afspændende og oplivende. Derfor vil man ofte opleve at have fornyet energi efter massagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *