Hvorfor benytte sig af et ringesystem?

Hvorfor benytte sig af et ringesystem?

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Har man en virksomhed som enten mødebooker for sig selv eller andre, eller ringer ud og sælger et produkt, kan det gøres på forskellige måder. Nogle anvender sig af mobiltelefoner som de ringer fra og benytter sig af dens kalender, mens andre anvender et ringesystem, som de bruger til at ringe, holde styr på aftaler, tjekke op på sælgere og kampagner, og generelt bare have overblikket for hele kundetragten. Det er rigtig nemt at sidde og ringe ud til sine leads fra sin mobiltelefon, men samtidig kan man nemt komme til at ”miste” nogle emner i processen, hvilket i sidste ende kan koste mere end det man sparer ved kun at have sin telefon at ringe ud fra.

Telemarketingsystem eller mobiltelefoni?

Vil det være bedst at anvende et telemarketingsystem eller benytte sig af mobiltelefoni? Der er fordele og ulemper. Nogle af ulemperne ved at benytte sig af sin telefon og sin mobiltelefoni er, at sælgerne selv sidder og håndplukker hvilke leads de ringer til, nærmest sidder og cherry picker deres leads, og det kan være skidt i og med, at nogle sælgere kan være tilbøjelige til lade bestemte emner være, og ikke ringe til dem, da de kan tænke at personen ikke kan sælges til. Bruger man derimod et godt ringesystem, kan admin gøre så sælgernes emner bliver taget tilfældigt fra en pulje, og derfor kommer de igennem alle emner.

Program til at calle og mødebooke?

Angående diverse systemer til at calle eller mødebooke, så er der flere spillere på markedet, og det kan godt være svært at vælge, og hvordan vælger man? Skal man vælge ud fra ens omgangskreds, skal man søge på nettet og vælge det system der ligger øverst på google eller flest anmeldelser på trustpilot. Der er mange muligheder, og alt efter hvordan man screener efter ringesystemer, så kan der komme et nyt frem efter hver valgmulighed. Søger man f.eks. på trustpilot, så kan man måske komme til at overse de ”nye” virksomheder som BlueNordix, selvom de f.eks. ikke har så mange anmeldelser på trustpilot, så betyder det ikke at de ikke er kompetente og erfarne. Lige netop den virksomhed har faktisk utrolig meget erfaring trods deres korte tid på markedet – Det er muligvis også derfor at deres forretning går så strålende, og at kunderne kan se så stor værdi i virksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *