Nemme måder at tjene penge på

Nemme måder at tjene penge på

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Kunne du godt tænke dig at tjene lidt flere penge ved siden af dit nuværende job eller studie, kommer vi her med et par bud på, hvor du kan starte. Vi kommer ind på både hyggejobs, der ikke giver det store og på højrisiko måder at tjene penge på, som virkelig kan gøre en forskel i budgettet. Læs med her og find ud af hvordan du kan få lidt flere mønter på kistebunden.

Hjælp til i nabolaget

Har du af den ene eller anden grund brug for at tjene lidt flere penge, kan det betale sig at starte hos dine naboer. Så slipper du også for at bruge lang tid på transport. Alt efter hvilke mennesker der bor omkring dig, er der masser af ydelser du kan tilbyde. De ældre har muligvis brug for hjælp til at handle ind, forældrene har måske brug for at få passet deres børn i ny og næ og de unge har brug for hjælp til at lukke deres AirBnb gæster ind, når de er ude og rejse.

Og så er der selvfølgelig de ting, som lang de fleste kan have brug for – at få slået græs, klippet hæk, gjort rent og gået med hund. Vælg selv om du vil hjælpe med alt, eller om du kun vil lave havearbejde eller passe børn. Der er overraskende mange der takker ja til hjælpen, når nu den står lige foran næsten på en.

Sælg ud af gamle sager

Har du også skabe og kasser og skuffer fyldt med en masse ting du aldrig bruger – og måske aldrig har brugt – kan der være gode penge i at sælge ud. Ryd op i alle dine ting, og sorter i bunker. Hvad vil du gemme, hvad skal sælges og hvad skal smide ud. Du kan både sælge boligting, tøj og sko og smykker.

Når du har fundet de ting du gerne vil sælge, skal du fastsætte priser og finde ud af om du vil sælge det online, tage på loppemarked eller sælge det gennem en secondhand butik. Er du i tvivl om hvad tingene skal koste, kan du søge inspiration online, og se hvad andre tage for lignende varer. Sælger du smykker, bør du undersøge de nuværende guldpriser. Fordelen ved at sælge dine ting selv på lommemarked eller online er at du får alle pengene selv. Sælger du derimod igennem en secondhand, tager de en andel af salgsprisen – til gengæld har de ofte flere potentielle kunder.

Stor risiko, stor reward

Er du villig til at tage en større risiko, og dermed også have mulighed for en større belønning, er der flere måder du kan gøre det på. For eksempel kan du forsøge dig med sportsvæddemål, hvor der kan være gode penge at tjene hjem. Det er en stor fordel hvis du har en naturlig interesse for en eller flere sportsgrene, da du herved vil være bedre informeret og have de bedre forudsætninger for at vinde. Du kan både spille på fodbold, håndbold, tennis, basketball og meget mere.

En anden måde at tjene penge på, der stadig er med høj risiko, er ved at handle aktier. Formår du at handle de helt rigtige aktier, kan du få et kæmpe afkast – men du kan til gengæld også stå med et tab fra den ene dag til den anden. At handle med aktier kræver derfor is i maven, så man ikke tager forhastede beslutninger, men overvejer hvordan det går fremadrettet. Langt de fleste aktier er langsigtede, hvorfor det heller ikke betyder penge i lommen over natten. Men det kan betale sig, hvis du har tålmodigheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *