Privatlån

Privatlån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Med et privatlån uden sikkerhed, kan du få finansieret dine drømme. Der kommer hele tiden nye og spændende privatlån på markedet, men her kan du læse mere om, hvad du skal kigge på for at finde det bedste privatlån online.  

Hvad er lån uden sikkerhed? 

Når du skal finde et privatlån uden sikkerhed, så leder du efter et lån der du ikke skal stille sikkerhed for lånet i form af værdigenstande som for eksempel ejendom. De fleste hurtige lån som du kan finde online, er uden sikkerhed. Når du låner penge i en fysisk bank, derimod, så er det tit med pant i noget du ejer. Det er simpelthen for at banken skal kunne sikre sig at få sine penge, hvis du mod al formodning ikke overholder låneaftalen.  

Når man låner ud penge uden sikkerhed skal online banker have en anden form for sikkerhed, og derfor er denne type lån tit lidt dyrere, end hvis du låner i en fysisk bank.  

Vilkår for privatlån  

Der er altid nogle vilkår du skal opfylde, for at få lov til at tage et privatlån online. Det er som udgangspunkt helt essentielt at du er fyldt 18 år. Du skal også have fast bopæl i Danmark, og du skal have fast indkomst. Det er også et krav at man ikke står opført i RKI eller debitorregistret.  

Der bliver foretaget en automatisk kreditvurdering, når du ansøger om privatlån online. Det er ikke muligt at få lån uden kreditvurdering. Her kan banken eller lånestedet se, om du opfylder de vilkår der er for det beløb du ønsker. Når du er blevet godkendt til et lån, kan du nemt underskrive din låneaftale med NemID.  

Så kan du låne penge, til de ting du drømmer om, enten om det er en ny bil eller et nyt, flot fjernsyn. Det er helt op til dig.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *