Rensning af computer – Gør den hurtig igen

Rensning af computer - Gør den hurtig igen

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Der er ingen tvivl om at en langsom computer er utroligt irriterende. Vidste du at ved at rensning af computer kan gøre den lynhurtig igen, præcist som da du købte den?

Der er ingen tvivl om at ved at fortage en rensning af sin computer, så vil man kunne få langt flere kræfter i den igen, i forhold til hvis man blot lader den forsætte med at blive langsommere og langsommere. Ofte så køber mange af os en ny computer fordi vi bliver trætte af at den ikke køre særlig hurtigt mere. Men hvordan kan du fortage en rensning af en computer og virker det rent faktisk? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Rensning af computer – Hvad betyder det?

En rensning af en computer er noget man selv kan fortage, og det betyder ganske enkelt at man får renset ud i alle de programmer som man igennem tiden har installeret på den. Når du får lavet en rensning af din computer, så er der nemlig mulighed for at kunne fjerne nogle af de opstarts programmer der starter op når du tænder din computer. Ofte så tager en computer længere og længere tid om at starte op, hvis man ikke får stoppet alle disse opstarte programmer med at starte op sammen med computeren.

Vidste du at: Ved de fleste programmer du installere, så bliver de en del af dit opstarts flow, så hver gang du tænder din computer, så starter programmer som Word, Excel og lignende op i baggrunden?

Nej det er der ikke mange der er klar over, men den er god nok. Og hvis du ikke bruger excel hver gang du tænder din computer, så er der ofte ikke nogen god grund til at skulle have det startet op.

Sådan renser du din computer

Hvis du renser din computer, så skal du blot starte med at fjerne alle de programmer som du ikke længere bruger. Du bliver overrasket over hvor mange programmer som bare ligger på computeren som du havde glemt du har installeret. Så sørg for at få tømt ud i alle de værdiløse programmer som du alligevel aldrig kommer til at bruge igen.

Derefter så skal du finde et program som kan rense databasen for alle de programmer og filer som du ikke bruger og lige har slettet. For selvom du har slettet dem, så vil der stadig ligge små ”krummer” af disse programmer, som du ikke selv kan fjerne fordi der er tusindevis af dem. Når du har fået ryddet op i databasen, så vil din computer blive lynhurtig igen, præcis som da du købte den. Du vil på denne måde kunne få fortaget en rensning af din computer, som kan spare dig for at købe en ny computer, hvilket igennem årene kan blive rigtig mange penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *