Vandmanden horoskop – Se horoskopet for vandmanden her

Vandmanden horoskop - Se horoskopet for vandmanden her

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Vandmanden er et stjernetegn, der strækker sig fra den 20. januar til den 18. februar. Det er et vandtegn, og det hersker over dit hoved og dine ører. Du kan finde Vandmanden i stjernekonstellationen Fiskene. Symbolet for dette stjernetegn er en urne eller vase, fordi han har en evne til at samle tanker og ønsker som ingen anden. Han er også kendt som Vandbæreren, hvilket jeg synes lyder ret fantastisk!

Vandmanden horoskop og stjernetegn – Sådan er man

Vandmanden horoskop gør dig til en fantastisk person med en stor karisma. Han tror på menneskeheden som race, at vi alle grundlæggende er gode, og han kæmper til sidste dråbe af sit blod for retfærdighed i verden. I hvert fald i overførslen af energi er Vandmanden ustoppelig! Mennesker født under dette tegn har stærke overbevisninger og bliver ofte skuespillere eller politikere – de ønsker at ændre tingene til det bedre. De er også ret private personer og bryder sig ikke om at være sammen med store grupper af mennesker i for lang tid. ensom indespærring passer dem fint! Deres herskende planet er Uranus (fantastisk navn!), som styrer deres unikke personlighedstræk.

Kendetegn ved en vandmand

Nogle fælles karakteristika for dem, der er født under Vandmanden, omfatter at have store mål og idealer, at være humanitært indstillet,

at være progressive og opfindsomme, at være intuitive, at have en stærk retfærdighedssans og at være oprørere i hjertet. Vandmanden er også kendt som forandringens tegn – fordi alting altid skal være nyt og anderledes for dem! Hvis du er på udkig efter et spændende forhold fuld af overraskelser, så date en person, der er under Vandmandens tegn. Bare sørg for, at de ved, hvordan de skal håndtere sig selv i en krise – de kan være impulsive nogle gange.

Tak fordi du læste om det fantastiske stjernetegn, som Vandmanden er! Hold dig opdateret for flere horoskoper fra mig snart.

-Vandmanden elsker at lave store ændringer i deres liv, selv om det betyder at rokke båden

-De er humanitært indstillet og ønsker at se retfærdighed herske i verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *